Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας» από το Άγιο Όρος, στον Άγιο Κωνσταντίνο Βόλου μέχρι την Κυριακή 26/5 το πρωί

Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή το πρωί 26/5, το προσκύνημα της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας», στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Η Ιερά Εικόνα αφίχθη στο Βόλο την προηγούμενη Κυριακή 19/5. Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, συρρέουν εκατοντάδες πιστών καθημερινά. Το υπόλοιπο Λατρευτικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η Ενορία έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2019

ΩΡΑ 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ:

Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Θα προεξάρχει ο Πρωτ. Απόστολος Κόκκορης.

ΩΡΑ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:

Ιερά Παράκληση προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΩΡΑ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εκδήλωση με τίτλο: «Αφιέρωμα στην Ιεραποστολή: Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει». Η φιλανθρωπική ομάδα “ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ” της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα παρουσιάσει τη δράση της στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση και εθελοντές των αποστολών στην Ουγκάντα. Προβολή φωτογραφικού και κινηματογραφικού υλικού.

ΩΡΑ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Απόδειπνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ 2019

ΩΡΑ 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ: Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο των προαπελθόντων Ιερέων, Ιεροψαλτών, Επιτρόπων, Συνεργατών, Δωρητών και Ευεργετών του Ιερού Ναού. Θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος.

ΩΡΑ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Ιερά Παράκληση προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΩΡΑ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Αναστάσιμος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

ΩΡΑ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Ομιλία από τον Αρχιμ. Χριστόδουλο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους με θέμα: «Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη»

ΩΡΑ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ – 00.30 ΠΡΩΪΝΗ: Ιερά Αγρυπνία. Θα τελεσθούν οι Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας. Θα προεξάρχει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2019

ΩΡΑ 7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ: Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Χριστόδουλος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ: Αναχώρηση της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας», για την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Related posts